Hem e-handel Webhosting för WordPress – du får vad du betalar för

Webhosting för WordPress – du får vad du betalar för

2086

“Att köpa dyrt är att köpa billigt” var det någon som sade till mig en gång. När det kommer till webhosting för din wordpress-sajt stämmer det alla dagar i veckan. Du kan köpa billig hosting för någon hundralapp i månaden, men du får också en tjänst därefter.

Nu kanske prestandan på en billig host duger för många småföretagare, men ofta ingår inte nödvändiga funktioner. De billgaste webhotellen erbjuder inte som standard SSL-certifikat (det är det som behövs för att sajten ska få ett nyckellås och texten https:// framför adressen), CDN för att snabbare kunna ladda ner data, inbyggda säkerhetsfunktioner, backuplösingar, test-servrar etc.Ska du lägga till dessa funktioner så kostar helt plötsligt inte hostingen ett par hundra längre.

Men för mig är det inte enbart funktionalitet och prestanda som är viktigt. För en marknadskille som mig som inte är alltför tekniskt bevandrad inom servierteknologi, regex, responskoder etc. värdesätter jag att webhotellet fungerar som utlovat och när det väl smäller, för det kommer det att göra av en anledning eller annan, gäller det att du snabbt får support.

Det är på supportsidan som WPEngine fullständigt glänser. De har support 24/7 och det är så grymt hjälpsamma. Jag har fått handgriplig hjälp av dem flertalet gånger, även med sådant som jag själv har ställt till med eller orsakat. WPEngine Support hjälper alltid till. Så om du värdesätter din tid och vetskapen om att du alltid får hjälp när det smäller, då rekommenderar jag varmt WPEngine som webhost.

ÖVERSYN ÖVERSIKT
WPEngine alla dagar i veckan
webhosting-for-wordpress-du-far-vad-du-betalar-forOm du letar efter webhosting för din wordpress-sajt eller WooCommercebutik kan jag varmt rekommendera WPEngine. De är lite dyrare, men de är väl värda varenda krona på grund av deras överlägsna tekniska support.