Det händer att jag får samtal från de som försöker komma i kontakt med Norton Antivirus support. Jag tror att det finns två orsaker till att jag får dessa samtal – mitt lite förvirrande företagsnamn och svårigheten att hitta Norton Antivirus supportinformation.

Telefonnumret till Norton Support är +46 (0)8 5792 9037

“Norton Marknadsföring och Kommunikation” vs. Norton Antivirus

En av anledningarna till att jag får samtal från människor som vill komma i kontakt med Norton Antivirus Support är att mitt företagsnamn är ”Norton Marknadsföring och Kommunikation”. Namnet Norton kommer från ett feladresserat fax (för er som är födda 90-talet, här har ni en länk…) som jag fick på mitt första jobb för alldeles för många år sedan. Istället för att skriva ”Mr. Nordén” hade man adresserat det till ”Mr. Norton”, och det fastnade. Som företagsnamn är det kanske inte idealt då de flesta förknippar Norton med Norton Antivirus…

Symantec har inte gjort det lätt att hitta till support för Norton Antivirus

Den andra anledningen är att det är ett mysterium hur bökigt det är att få tag på Norton Support, åtminstone för de som inte är så datorvana. Det är inte lätt för mig heller, och jag jobbar ändå med digital marknadsföring.

För att råda bot på namnförvirringen och svårigheten att komma i kontakt med Norton Support så lägger jag därför upp direktlänken till deras support.

Här hittar du Norton Antivirus Support

Tidigare var du tvungen att fylla i ett formulär för att få ett telefonnummer till Norton Support, men jag tror mig ja hittat ett telefonnummer som leder direkt till deras support: +46 (0)8 5792 9037

Observera dock att de har kontorstider måndag till torsdag 09.00–20.00 och på fredagar kan du nå dem 09.30–20.00

Du kan även chatta med deras support. Du startar chatten via denna sida https://support.norton.com/sp/sv/se/home/current/contact

KÄLLAFotografi av Mike Wilson via Unsplash