Hem Video Telefon som extern skärm+telepromter ger bättre möten

Telefon som extern skärm+telepromter ger bättre möten

860
Bättre möten på Zoom och Teams

Om du är som jag under videomöten så brukar din blick allt som oftast att vandra till dig själv. Detta kan vara extra problematiskt om du har en extern kamera, i mitt fall en DSLR. Man uppträder som lätt oengagerad när blicken inte är på mötesdeltagarna.

Men jag har hittat en ganska fiffig workaround. Min lösning består av:

Duet Display gör din telefon till en extern skärm. Det innebär att du kan spegla innehållet från till Zoommöte till telefonen och stoppa in den i telepromptern. I bilden ovan ser du min kamera med telepromter, dock utan telefon.

Vips, nu kan du stirra rakt in i kameran och samtidigt se “zoom-mötet” – du kan titta rakt in i kameran och verka superengagerad (vilket du förhoppningsvis ändå är), se de andra mötesdeltagarna eller fortsätta att beundra dig själv. Vad du nu föredrar.